Hvad er journey terapi ?

Journey terapi er udviklet af Brandon Bays, som bor i England. Terapiformen startede i 1992, da Brandon Bays fik en kræftsvulst på størrelse med en fodbold og besluttede sig for at helbrede sig selv.

6 ½ uge senere blev Brandon erklæret rask uden medicin eller operation. Du kan læse hendes historie i bogen ”Rejsen” af Brandon Bays. En redigeret udgave er nu kommet på  Free Ebook.   Klik her  og få den downloadet.  Eller få bogen tilsendt i hardcopy 

En indre rejse

Journey terapi er en indre rejse, hvor du får svar og meddelelser fra din krop og sjæl. Kroppen gemmer på følelser og meddelelser til dig, som den gerne vil fortælle dig, men alt for ofte har vi for travlt i dagligdagen til at kunne modtage disse beskeder. Det kræver stilhed og ro.

I en journey session vil du komme til at mærke og blive bevidst om de minder og følelser, som ligger gemt i kroppen, og som med tiden har udviklet sig til en smerte i ryggen, sygdom, angst, depression  eller anden ubalance. Journey er dybt befriende og en terapiform, som helbreder i stor stil.

Læs mere om de forløb og sessioner, jeg tilbyder.  På det grundlæggende Journey kursus kan du lære metoden bag journey terapien.  Se mere om kurserne på den internationale journey hjemmeside her