Referencer Marianne

Helbredt for forhøjet stofskifte

”Jeg havde i flere år døjet med tilbagevendende forhøjet stofskifte. Jeg var tilknyttet Gentofte hospital som patient og fik i fire omgange i perioden fra 2009 – 2012 medicinsk behandling for at få mit stofskifte bragt ned til det normale niveau.

I foråret 2012 begyndte jeg at praktisere journeys med Marianne. Her fik jeg set på og bearbejdet de minder, der havde udløst mit forhøjede stofskifte. Her den 15. nov. 2014, hvor jeg skriver denne tekst, har jeg nu ikke haft for højt stofskifte i over 2 år – og jeg regner bestemt ikke med, at det kommer tilbage. Via mine journeys med Marianne har jeg fået arbejdet med de ting, der udløste min sygdom. Det lyder muligvis som et mirakel fra en amerikansk bog, men i virkeligheden mener jeg, at det er meget jordnært. Jeg er af den overbevisning, at alle de oplevelser vi ikke får set på, forholdt os til, talt om og bearbejdet, lagrer sig i vores krop og til sidst, når de bliver ved med at ligge der – helt ubearbejdet – så bliver vi syge. Vores krop sender et signal til os om, at der er nogle ting, vi skal have set på og arbejdet med, og får vi gjort det, så bliver vi raske.

Jeg kan varmt anbefale Marianne, hun er en helt igennem et godt, troværdigt og klogt menneske. Hvis du er klar til at arbejde med dig selv, så er det min erfaring, at du når rigtig langt sammen med Marianne. ”

Birgitte, Hellerup


Du har lært mig at mærke og vise alle mine følelser

Et stort tak for de 5 sessioner hos dig. Det samt de samtaler, vi har haft, har betydet ret meget for mig på flere planer og vi nåede langt i løbet af relativt få sessioner.

Det interessante var følelsen af at få fred med min angst fra mit hospitalsophold som 2-3 årig. Kan stadig mærke den beskyttende kuppel af lys i mit hjerte. Denne healing føler jeg åbenbarede mit egentlige traume, nemlig blokaden i solar plexus, hvor jeg både var bange og følte ubehag ved at lukke op for følelsen af vrede –  en vital kraft og meget vigtig del af mig. Så sagt med få ord: Du har lært mig vha. journey, at min vej frem mod healing er at mærke og vise alle mine følelser – inklusive vrede og at sige fra. Samt at man trygt kan overgive sig til det guddommelige og kærligheden, med den nye overbevisning: Jeg er min sjæls essens.

Kh Anne-Mette


Et nyt liv uden angst

Journey har ændret mit liv radikalt og det på kun en eneste session, hvilket jeg havde troet umuligt.

Hele mit liv har angsten ligget på lur. Under ”samarbejdet” med Jobcentret brød angsten ud i lys lue og den blev så invaliderende, at jeg i slutningen af 2013 blev godkendt til førtidspension. Jeg kunne ikke gå væk fra hjemmet uden at ryste og få kvalme og kunne stort set ingen steder være hjemmefra uden at skulle finde rolige steder at sidde ned.

Det var ikke engang muligt for mig at købe ind, det måtte jeg have hjælp til, selvom der er indkøbsmulighed tæt ved mit hjem. Offentlig transport var heller ikke en mulighed, medmindre jeg havde en person med. Efter en oplevelse hjemmefra skulle jeg bruge 2-3 dage i ro hjemme for at komme til hægterne, så stor var angsten.

Lyde blev et mareridt. Lydene kørte i huden på mig og en pludselig lyd gav mig følelsen af at min hud eksploderede. En lyd kunne blive til fysisk smerte. En pludselig bevægelse fik mig til at fare sammen og efterlod mig udmattet og rystet resten af dagen.

Der var ingen energi til de mest basale ting som at lave mad, rydde op, gøre rent.

Efter et par år på førtidspension havde jeg mod på at møde angsten ansigt til ansigt. Intet kunne være værre end de 50 kg angst jeg slæbte rundt på, så på anbefaling kontaktede jeg Marianne Mark og vi blev enige om, at der nok skulle 5 journey sessions til og vi gik i gang.

Da jeg ikke kunne komme hjemmefra pga. angst foregik vores journey over Skype. I 1½ time arbejdede vi med angsten og efterfølgende var jeg træt, men mærkede ikke rigtigt  noget før min datter fik mig ud at gå en lille tur et par dage efter.

Her opdagede jeg, at jeg var alene, ”skyggen”(angsten) var ikke med og jeg udfordrede den ved at gå ud i det åbne i en park, noget som de senere år havde været umuligt uden at fremkalde angstanfald. Intet kom. Jeg var fri !

Siden da har angsten ikke vist sig. Jeg kan gå ture, købe ind og i det hele taget være på steder, som for bare et par måneder siden var en umulighed.

Jeg kan kun anbefale Journey og Marianne Mark til alle, som vil arbejde med deres ”dæmoner”, muligvis skal der mere end en Journey til og det kan være hårdt at stå ansigt til ansigt med ens dæmoner, men det kan næppe være værre end at de forfølger dig i dagligdagen.

Irene, Stevns   (Vil du læse hele Irenes historie klik her)


Magisk at lave journey

Jeg glæder mig altid til journeys med Marianne. Sessionerne giver mig indsigt, lethed, liv og glæde. Efter journeys føler jeg mig befriet og får kastet lys på dagligdagen, så den ses i et andet perspektiv. Mariannes store spirituelle indsigt gør, at vi dykker meget dybt, hvilket renser, forløser og befrier.

Det er meget fascinerende, faktisk magisk, at lave journey sessioner med Marianne på en måde som gør mig hel høj, idet jeg når ind til min inderste kerne af ro, visdom og lykke. Når journeyen begynder, tror man den er et rent blad, men det magiske er, at det senere føles som om “begyndelsen” vidste, hvor vi skulle hen. Når forløbet trevler sig op, virker det som om rejsen følger en form for plan, og at begyndelsen ikke var tilfældig. Jeg har en fornemmelse af slet ikke at vide, hvad der foregår, men at det, der foregår, er helt perfekt og så endda kreeret af min egen indre visdom. Magi føles det som!

I taknemmelighed, Anita


Journey er transformerende

“Journey er i sandhed en rejse. En rejse ind i sig selv og en direkte adgang til de minder, følelser og overbevisninger, som ligger dybt i os. For mit vedkommende har det været forløsende, øjenåbnende og transformerende at være i et forløb hos Marianne og opleve, hvad journeyterapien kan. Marianne er blid, omsorgsfuld, skarp og har gået vejen selv. Min eneste advarsel vil være, at man kan blive afhængig af at sidde i den skønne lænestol og mærke sig selv så dybt!”

Camille Manou Larsen, Køge


The Journey har givet mig livsforvandlende indsigter

Jeg fik anbefalet The Journey pga. nogle aktuelle relations-udfordringer. Jeg satte mig ikke ind i, hvad metoden var, men bestilte tid til et forløb hos Marianne.

Min oplevelse er, at The Journey hjalp mig til at finde min egen vej ind i mine skyggeområder, og at det gik meget nemt. Det var skønt at opleve den lette og direkte åbning, der skete gennem terapien og især at det føltes okay at komme ind i smertefulde områder, og at jeg på den mest naturlige måde blev ført videre ind til mit oprindelige Selv, bagved mine smertefulde og insisterende følelser og tanker. Jeg nåede lige at registrere det, som gør ondt, og så var jeg igennem det og fik hjælp til at finde ressourcer og komme i Højere Selv tilstand, hvorfra alting opleves MEGET anderledes.

Det er første gang, jeg har oplevet et redskab, som så nemt hjælper mig til at skifte tilstand fra ego-tænkning til udvidet bevidstheds-tilstand (Højere Selv).

Jeg fik også kontakt med min aggression/vrede og blev glædeligt overrasket over at mærke, at den ikke føltes destruktiv eller eksplosiv, men tværtimod varm, levende og stærk, som blød lava der flød langsomt ud i alle celler og mellemrum mellem cellerne og derfra hjælper mig til at vide, hvad jeg vil, og hvad jeg ikke vil.

The Journey har givet mig livsforvandlende indsigter og oplevelser af mig – af hvem jeg ER, og hvad jeg kan og vil.

Jeg har glæde og taknemmelighed.

Kærlig hilsen Bibi

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Autentisk og så meget tilstede

”Kæreste Marianne. Tusind tak for en fantastisk weekend. Det var SÅ dejligt at opleve dig undervise. Du er meget autentisk og så meget tilstede. Du tog alle deltagerne med storm. Hvor er det godt, at vi har dig. Det giver SÅ meget mening for mig at være med til at udbrede The Journey, og det blev virkelig bekræftet i går på kurset. Kærligst Frederikke”

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Journey er guddommelig !

“Kære Marianne og Journey teamet. Jeg vil gerne sige dig/jer et STORT tak, for det smukke, smukke arbejde I udfører. Det er dybt rørende, hvor stor en power The Journey har.

The Journey er GUDDOMMELIG!  Hele det ‘rum’ I bygger op omkring The Journey er med til at skabe tillid, fortrolighed og tryghed. SÅ vigtige elementer for at turde åbne hjertet op til de allermest sårbare sider. TAK

Jeg skal helt sikkert med på et Journey kursus igen. Tak til alle I smukke sjæle og Brandon. Det Guddommelige lys stråler igennem jer.”       Kirsten


Uforglemmelig oplevelse

“Journey er et helt unique koncept. Kurset er meget inspirerende. Undervisere og trænere er meget, meget inspirerende og motiverende. Det har været en uforglemmelig oplevelse TAK” Anne


Jeg er overvældet !

“Jeg er faktisk ret overvældet af kurset – Hold kæft hvor har det været godt og givet mig meget. Tusind tak”, Birgitte


Alt var bare perfekt!

Tak for en fantastisk weekend – alt var bare så perfekt! De overdådige buketter var prikken over i’et, men også de farvekodede handouts vi fik og så var alle I trænere så venlige og imødekommende. Jeg følte mig virkelig velkommen – tak for det. Vi ses.  Pia

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Det grundlæggende problem er fundet, mærket og løst

Jeg har i flere år haft smerter i skuldre og nakke og har modtaget forskellig konventionel behandling, der i varierende grader har afhjulpet symptomerne for en periode.

Da jeg ønskede en mere grundlæggende forståelse af, hvad der skabte problemerne kontaktede jeg Marianne. Sammen fandt vi frem til at det grundlæggende problem skydes en ulykke, jeg havde været ude for i min barndom. Efter at have fået set og mærket ulykkens konsekvenser ser det ud til, at det grundlæggende problem er løst og smerter i skulder og nakke er derfor i aftagende.

Anonym