Aktiviteter

Journey Intensive

Journey Intensive / journey experience er det første grundlæggende kursus inden for Journey terapien. Kurset varer 2-3 fulde dage afhængigt af om Advanced skills dagen er med.  På dette kursus lærer du metoden bag den fysiske journey og den følelsesmæssige journey – de 2 grundlæggende metoder inden for journey terapien. Efter kurset vil du være i stand til at give en journey og forstå journey metoden mere i dybden. På kurset vil du også selv få 2 journeys og give 2 journeys, idet metoderne bliver afprøvet i praksis på kurset. Kurset sætter praksis i centrum, dvs. vi afprøver det, vi snakker om og mærker metoden på egen krop.

Læs mere om næste Journey Intensive kursus. 

Journey Advanced Skills

Kurset varer 1 dag. På dette kursus lærer du 6 nye værktøjer til den fysiske journey og den følelsesmæssige journey. Efter kurset vil du forstå journey metoden mere i dybden og være i stand til at give journeys lettere og have værktøjer til enhver situation. På kurset vil du også selv modtage 1 journey og give 1 journey, idet metoderne bliver afprøvet i praksis på kurset om eftermiddagen. Du får de nye værktøjer med hjem på skrift.

Advanced Skills hænger tæt sammen med journey Intensive kurset),  sådan at advanced skills kurset ofte indgår som dag 3 på Journey Intensive kurset.

Læs mere om Journey Intensive / Advanced Skills her.

Fredagsgruppe

Månedlig fredagsgruppe  i Terapihaven på Køge fælles Jord.

Læs mere om Fredagsgruppen.