Om Marianne

Her kan du læse mere om min baggrund

Jeg er oprindelig uddannet naturvejleder og arbejder stadig  med projekter, som har med naturen at gøre. Jeg elsker at være i naturen, det får mig til at være i nuet. Jeg kombinerer derfor nu terapi og natur. Se mere under kurset Ro og nærvær i naturen   under aktiviteter.

Journey terapeut

Jeg er uddannet journey terapeut af Brandon Bays i England (2010-2013). Journey uddannelsen forløber over ca. 2 ½ år, hvor man det  første 1½ år tager kurser og det sidste år laver 40 casestudies med klienter og beskriver dem skriftligt. Uddannelsen er meget dybdegående og på det nærmeste magisk.

Jeg blev officielt godkendt af Brandon Bays som underviser i Journey Experience  (Journey Intensive) februar 2015. Læs mere om Journey kurset her.

Journey overbygning

Over nytåret (2013/2014) har jeg været på 3 ugers spirituel fordybende rejse med Brandon Bays og Kevin Billett i Indien. Denne rejse var i sandhed livstransformerende og gør, at jeg i dag føler, at jeg ikke behøver at søge længere, jeg har fundet det, jeg tidligere søgte.

2014 har jeg taget overbygningen: Masterclass i Enneagrammet, hos Brandon Bays og Kevin Billett. Denne overbygning går i dybden med enneagrammet og ego-mønstre.

2015 Kursus i England og officielt godkendt som underviser af journeymetoden i Danmark.

2017-2018 er jeg ved at tage journey-overbygning i Authentic Greatness hos Journey International  – Kevin Billett. Denne overbygning går i dybden med journeyarbejdet indenfor det at være 100 % autentisk i forhold til det sjælen viser. Det at kunne mærke,  turde gå og leve det, som sjælen er og viser.

2018 Taget  overbygningskursus indenfor journeyterapi i Life Coach Training hos Kevin Billet.