Hos Marianne

Der er forskellige muligheder for journey terapi. hos mig. For alle forløb gælder, at du skal have lyst til at arbejde dybdegående med dig selv. En journey tager ca.  1½ time i alt, men afsæt alligevel 2 timer i kalenderen, så der ikke er noget hastværk, hvis vi lige har fat i noget, som kræver mere opmærksomhed.

Jeg anbefaler stort set altid et forløb, da det ellers er lidt lige som at træne op til et marathon og tro man kan gøre det på 1 gangs træning. Vi arbejder i dybden og med forløsning af dit livs helt centrale  udfordringer – så 5 el. 10 gange er godt givet ud. På 5 el. 10 gange, når du virkelig langt og kan derefter begynde at gå vejen selv.

Jeg anbefaler også  i høj grad vores Journey grundkursus – Journey Experience. Det er et fuldstændig magisk kursus, der er meget intensivt og dydbegående og som meget hurtigt viser dig- det helt centrale i din personlige rejse hjem og metoden til, hvordan du kan kontakte din sjæl og få de beskeder, du har brug for til at finde hjem.

Enkelt session

Hvis du har et meget specifikt problem, du gerne vil have belyst eller forstå på et dybere plan, kan du vælge én journey session.

Pris: 1.250 kr.

Forløb (5 sessioner)

Hvis du ikke føler, at du lever livet fuldt ud, er lidt stresset, utilfreds, udmattet eller har helbredsmæssige ubalancer, kan vi nå rigtig langt på 5 sessioner. Når din sjæl giver dig nøjagtig de beskeder, du har brug for, springer vi mange led over i forhold til almindelig samtaleterapi.

Ved 5 journeys vil du:

  • Møde mønstre fra fortiden, som forhindrer dig i at leve fuldt ud.
  • Omkode minder fra fortiden, så du har en positiv reference i stedet for en negativ.
  • Finde og omkode dine fastgroede overbevisninger, der forhindrer dig i at leve fuldt ud
  • Møde din frygt
  • Få en livsformål rejse eller kigge på ego-mønstre (du vælger selv)

Pris: 4.500 kr.

Intensivt forløb (10 sessioner)

Hvis du har store udfordringer, en “kronisk” eller “livstruende” sygdom, kan du med fordel tage et dybdegående selvhelbredelsesforløb over ½  år.

Ved et intensivt forløb starter vi med en samtale om din situation.  Dernæst sammensætter vi et unikt individuelt forløb, der passer lige til dig, der hvor du er. Journey terapien er udgangspunktet og hermed arbejdet med at kontakte din sjæl og de beskeder den har til dig. Samt af få forløst de blokeringer, som ligger i kroppen i form af uforløste følelser.

Vi mødes ca. hver anden uge , hvor vi laver en dybdegående journey.  Sessionen tager ca. 1½-2 timer hver gang.  Dette forløb er en gave til dig, som har større helbredsmæssige el. personlige udfordringer. Det du får ud af forløbet, kan ikke måles i penge. Du vil få et helt andet syn på dig selv og verden, samtidig med at din krop helbreder sig selv mere og mere.

Jeg tillader mig, at udbyde dette forløb, da jeg har gået vejen selv. Du får min historie på skrift, når du starter.

For at indgå i dette forløb skal du være villig til dybdegående arbejde med dig selv. Ellers er det ikke noget for dig. Ring og få en snak om forløbet, så kan jeg fortæller dig mere.

Pris: 8.500 kr. for 10 sessioner over ca. ½-1 år

Jeg anbefaler på det kraftigste, at du tager kurset Journey Intensive (se mere på www) i forbindelse med dette intensive forløb, da disse kurser vil give dig de værktøjer og indsigter, som du har brug for, når du skal gå hele vejen.

 

Betaling

Inden sessionen sættes pengene ind på min bankkonto:  Reg. nr.: 3409   Konto nr.:  12345445

Eller på mobile Pay:  980998  (Virksomhedsnavn: Earth & People).  Der kan også betales kontant på selve dagen.