Kursus : Ro og nærvær i naturen

Kunne du godt tænke dig at komme af med din stress, angst eller depression og få mere glæde ind i hverdagen. Så kom med på dette kursus i naturen, hvor du i løbet af 6 formiddage lærer enkle og meget virksomme værktøjer, der giver dig et liv i mere nærvær, glæde og frihed. 

Hvad opnår du på kurset ?

 • Du lærer at håndtere tankemylder og skabe ro, stilhed og nærvær i hverdagen.
 • Du lærer at mærke dine følelser og at håndtere de svære følelser.
 • Vi finder de grundlæggende overbevisninger, der styrer dit liv og får sat nye sunde overbevisninger ind.
 • Du lærer at bruge naturen til at give dig nærvær og ro, samt lærer at finde svar i naturen.
 • Du lærer den powerfulde qi gong serie, Wu ching, som afbalancerer kroppen og hjælper dig med at være groundet og få mere energi i hverdagen.
 • Det har vist sig at være super gavnligt, at have nogle individuelle samtaler, der arbejder i dybden med det, som der bliver arbejdet med på kurset. Vi anbefaler derfor at du tilknytter 3 individuelle samtaler til kurset.

Datoer forårshold & efterårshold: 6 formiddage: Primært Tordage kl. 9-12   

Hold 1:  April( 8, 15, 22 og 29) & Maj (11 og 18) 2021                               

Hold 2:  Maj ( 20, 28) , juni (3, 10, 24 ) og 1. juli 2021

Hold 3: September (2, 9, 16, 23 og 30) & 7. okt. 2021

Sted: Terapihaven, Køge Fælles Jord, Egøjevej 114 C, 4600 Køge

Undervisere:   Marianne Mark og Maj-Britt Liliequist:  Natur og Journeyterapeuter

 

Pris for Kursus – 2.950 kr.

6 Kursusgange i terapihaven koster 2.950 kr.

Vi anbefaler at tilkøbe 3 coaching sessioner på hver 1- 1½ times varighed til 1.950 kr. i alt ( Normalpris 2.550 kr.), men det er ikke obligatorisk. Erfaringen viser os, at disse sessioner er super gavnlige og at de rykker udviklingen og læringen markant i samspil med kurset.

Sygemeldt fra jobcenter eller en virksomhed

Hvis du er sygemeldt med stress, angst, depression el. lign. og får kurset betalt af din virksomhed el. som et forløb hos jobcenteret, så tilbyder vi en samlet kursus pakke med 6 formiddage og 3 coaching sessioner til 6.900 kr.

Kontakt din kontaktperson på jobcenteret og hør hvordan det kan lade sig gøre eller skriv/ ring til marianne@journeyterapi.dk, så du kan få en brochure om kurset til dig og din sagsbehandler eller virksomhed .

 

Evaluering: Vi har rigtig god erfaring med at have sygemeldte med stress, angst og depression i forløb i terapihaven på Køge Fælles Jord. Der er lavet en evaluering af Region Sjælland (Holbæk sygehus) og Køge Kommune af projektet, som viser ekstrem positive resultater for de folk, som har benyttet tilbuddet i forbindelse med sygemelding via jobcenteret.

 

Kursusbevis og adgang til terapihavens fredagsgruppe 

Efter endt kursus modtager du et kursusbevis og får adgang til vores månedlige fredagsgruppe på Køge Fælles Jord, hvor vi mediterer og arbejder videre med værktøjerne. 

Hvad siger tidligere deltagere

 • “Her behøver jeg ikke tage en maske på – jeg kommer bare, som jeg er, og det er så befriende.”
 • “Når jeg er på Køge Fælles Jord er jeg gladere og oplever det er nemmere bare at være mig.”
 • “Jeg har fået større mod og tør nu noget andet end jeg før troede.”
 • “Jeg har fået mere energi og drive efter kurset”
 • ” Det her kursus var lige det, jeg havde brug for, for at komme tilbage på arbejde”

 

Tilmelding:

Du tilmelder dig enten via din sagsbehandler eller ved at betale på Mobile pay: 980998.  Skriv: Navn og “Kursus i naturen”, samt send en mail til marianne@journeyterapi.dk om at du har tilmeldt dig, så har jeg også din mailadresse. Du kan også tilmelde dig ved at indbetale via almindelig bankkonto  Reg. nr.: 3409   Konto nr.:  12345445 samt sende en mail herom på marianne@journeyterapi.dk

Max. antal personer: 8 personer og 2 undervisere

Mere info. eller spørgsmål:  Ring eller skriv meget gerne til Marianne Mark, så du kan høre om kurset er noget for dig. Vi snakker løst og fast om kurset. Du er også velkommen til at kigge forbi på Køge Fælles Jord en dag og fornemme om stedet/kurset er noget for dig.   Marianne´s Email:   marianne@journeyterapi.dk    eller     Tlf: 29 339978 

Vi glæder os til at se dig i naturen og give dig mulighed for at genfinde din glæde, spontanitet og ro igen